OVer Ons

Uventii zo heet ons bedrijf. Wij zijn er voor u met ons groot assortiment aan ventilatie producten. Daarmee sluit de naam exact aan op de producten. Die wij via de webshop en in onze winkel verkopen. Met een groot aanbod in ventilatie producten voor particulieren en zakelijke klanten.

Wij bieden onze klanten alles wat zij nodig hebben op het gebied van ventilatie en afzuiging voor het aanleggen van een eigen unieke installatie. Ruim assortiment In onze webshop heeft u een ruime keuze uit vele artikelen ten behoeve van luchtbehandeling en ventilatie. Denk bijvoorbeeld aan spiromateriaal, ventilatieslangen, ventilatieroosters, afzuigmotoren, afzuigboxen, ventilatorboxen, buisventilatoren, koolstoffilters, afzuigventilators, ventilatiebuizen, elektrische kachels, ventilatoren, luchtbevochtigers en luchtverfrissers.

Alle producten in onze webshop zijn voorzien van duidelijke afbeeldingen, een duidelijke omschrijving en diverse maatvoeringen. Advies nodig? Onze medewerkers staan altijd klaar om u te voorzien van advies of om vragen te beantwoorden. Hiervoor kunt u bellen met telefoonnummer 050-7854223 of u kunt een bezoek brengen aan onze winkel aan de Florakade 52 te Groningen.