OVer Ons

Uventii zo heet ons bedrijf. Wij zijn er voor u met ons groot assortiment aan ventilatie producten. Daarmee sluit de naam exact aan op de producten. Die wij via de webshop en in onze winkel verkopen. Met een groot aanbod in ventilatie producten voor particulieren en zakelijke klanten.

Wij bieden onze klanten alles wat zij nodig hebben op het gebied van ventilatie en afzuiging voor het aanleggen van een eigen unieke installatie. Ruim assortiment In onze webshop heeft u een ruime keuze uit vele artikelen ten behoeve van luchtbehandeling en ventilatie. Denk bijvoorbeeld aan spiromateriaal, ventilatieslangen, ventilatieroosters, afzuigmotoren, afzuigboxen, ventilatorboxen, buisventilatoren, koolstoffilters, afzuigventilators, ventilatiebuizen, elektrische kachels, ventilatoren, luchtbevochtigers en luchtverfrissers.

Alle producten in onze webshop zijn voorzien van duidelijke afbeeldingen, een duidelijke omschrijving en diverse maatvoeringen. Advies nodig? Onze medewerkers staan altijd klaar om u te voorzien van advies of om vragen te beantwoorden. Hiervoor kunt u bellen met telefoonnummer 050-7854223 of u kunt een bezoek brengen aan onze winkel aan de Florakade 52 te Groningen.

Pakketpunt

Iets versturen via DHL is bijna net zo makkelijk als e-mailen: stel een pakketje samen, leuk bericht erbij (of niet) en in een paar simpele stappen is je zending onderweg.
Geen printer in huis? Dan kunt u gemakkelijk met een QR code u pakket bij ons laten verzenden. Bij ons kunt u ook een pakketlabel aanmaken. Net zo gemakkelijk.

Binnen Nederland wordt je pakket vaak de volgende werkdag al bezorgd, en dankzij ons enorme internationale netwerk verstuur je in 2 tot 5 dagen pakketten door heel Europa.

Wij zijn een Mondial Relay pakketpunt. Koopt u of verkoopt u producten via Vinted? Deze kunt u makkelijk laten bezorgen op onze Mondial Relay pakketpunt of laten verzenden via onze Mondial Relay pakketpunt.

Zorgt u ervoor dat het pakketlabel goed op het pakket zit?

Nieuw! Vanaf 15 juni 2021 Afleveren van pakketten met behulp van een pincode!
Geen controle van identiteitsbewijzen meer, zelfs niet als iemand anders het pakket afhaalt!

Winkelen is weer leuk. Doe mee met 500 miljoen anderen die ook op een slimme , leuke en lucratieve manier winkelen. En door lokale ophaalpunten, word deze winkelbeleving nog leuker, makkelijker en milieuvriendelijker.
Daarbij bespaar je op de verzendkosten bij leveren via onze pakketpunt. Ook ervaren?

Ga via deze link naar Wish en ervaar leuk winkelen!
Extra korting*? Gebruik tijdens het afreken de code CSGMHYQF.

*mogelijk voorwaarden van toepassing

Trendy cooking tonight

Homerr maakt pakketbezorging klaar voor een duurzame toekomst waarin consumenten controle en zekerheid  hebben in de bezorging van een pakket, waar en wanneer het hen uitkomt. 
Altijd in de buurt én met een glimlach.”

Homerr maakt gebruik van particuliere buurtpunten en servicepunten. Zo creëren  zij een duurzaam en sociaal pakketnetwerk. Homerr heeft geen eigen vervoer. Zij maken gebruik van lege ruimte bij bestaande vervoerders. Slim toch?