Betaalmethoden

iDEAL
iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer betrouwbare en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL word u vanuit de Uventii website naar uw eigen internetbankier omgeving geleid voor het uitvoeren van de betaling. U doorloopt hierbij dezelfde stappen als bij internetbankieren. De betaling is eenvoudig en gaat volgens dezelfde beveiligingseisen van uw bank. Bij iDEAL weten wij bij Uventii direct of de betaling is goedgekeurd. De bestelling wordt daardoor binnen één werkdag nog verstuurd, mits deze voor 13.00 uur geplaatst is en het artikel voorradig is

Creditcard
Bij Uventii zijn creditcards van MasterCard en Visa en American express meer dan welkom. Je betaalgevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

PayPal
Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden. PayPal is een veilige, eenvoudige manier van online betalen zonder dat uw creditcardnummer bekend hoeft te maken. Paypal gaat vertrouwelijk om met uw financiële gegevens. Bij PayPal weten wij bij Uventii direct of de betaling is goedgekeurd. De bestelling wordt daarom dezelfde dag nog verstuurd, mits deze voor 13.00 uur geplaatst is en het artikel voorradig is.

Bancontact
Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. Een betaling met Bancontact is vergelijkbaar met die van een iDEAL-betaling. Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met de vertrouwde internetbankieromgeving van de koper.

Applepay
Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt met een gerust hart contactloos afrekenen online. Het is eenvoudiger dan betalen met je bankpas, en nog veiliger ook.

Giropay
Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Een betaling met Giropay is vergelijkbaar met die van een iDEAL-betaling. Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met de vertrouwde internetbankieromgeving van de koper.


 Alle op de website van Uventii vermelde prijzen zijn inclusief btw.